Over Cas

Mijn naam is Casper Outshoorn, maar iedereen noemt mij Cas. Als jonge, maar ervaren, allround en gediplomeerd hovenier zet ik graag al mijn brede vakkennis en enthousiasme in, om van uw tuin, een sfeervolle groene buitenruimte te maken, zodat u optimaal ervan kunt genieten!

Zo heb ik al vele tuinen mogen aanleggen en onderhouden. Alles is al voorbij gekomen van het maken van veranda's, aanleggen van gazons, terrassen met keramische tegels, aanleggen van (zwem)vijvers,  snoeien en zagen van bomen, aanleggen van tuinverlichting en beregeningssystemen en nog veel meer. Met als uiteindelijke doel een tevreden en blije klant!


Waar staat Cas Buitenruimtes voor?

Als u overweegt een hovenier in te huren, wilt u wel kunnen vertrouwen op een vakman. Dat is begrijpelijk! Cas Buitenruimtes hecht veel waarde aan nauwkeurig en zorgvuldig werken met oog voor het ambachtelijke vakmanschap. Dit wordt  gecombineerd met efficiënt , veilig werken door de inzet van machines en met de moderne technieken van nu. U kunt rekenen op mijn advies en ik wil graag met u meedenken om een mooie droomtuin te creëren zonder de praktische kant te vergeten. Daarbij is duidelijke en heldere communicatie vanzelfsprekend. En als laatste gaat mijn voorkeur uit naar werken met mooie, duurzame materialen om een stijlvolle tuin/buitenruimte te realiseren.

De meeste klanten zijn via mond op mondreclame bij mij gekomen, maar uiteraard maak ik ook graag kennis met u!