Onderhoudsvriendelijk
Cas Buitenruimtes kan uw tuin onderhoudsvriendelijk maken, maar een tuin is nooit onderhoudsvrij.

Elke tuin heeft in meer of minder mate onderhoud nodig. Zeker als u het hele jaar een zo mooi mogelijke tuin wenst. U heeft immers geïnvesteerd. Daarom is het mooi als uw tuin uitgroeit tot hetgeen wat in het ontwerp op lange termijnbeeld de bedoeling is.

Onderhoud uitbesteden
Ziet u het zelf niet zitten om dit soort onderhoud te verrichten? Bel dan gerust Cas en vraag naar de mogelijkheid van tuinonderhoud op jaarlijkse, incidentele of op vaste momenten.

Vaktechnische werkzaamheden
Als het nodig is, kunt Cas ook vragen voor vaktechnische werkzaamheden zoals het omzagen van een (hoge) boom etc.

Onderhoud van bomen, hagen en beplanting
Het is belangrijk om regelmatig bomen, hagen en planten te snoeien, te checken op ziektes en waar nodig aan te vullen met voeding of aarde. Zeker het snoeien heeft invloed op het langetermijnbeeld zoals geschetst is in het ontwerp.

Onderhoud van uw gazon

Uw gazon heeft afhankelijk van de grondsoort meer of minder intensief bemesting en kalk nodig. Ook het verticuren/beluchten is noodzakelijk om een mooie grasmat te houden.


Onderhoud beregeningsinstallatie
Heeft u een beregeningsinstallatie laten aanleggen? Dan kunt u in het najaar een beroep doen op Cas om de installatie te laten doorblazen en winterklaar te laten maken.